Open Call: The Tongue-Tied Network

Het concept
In tweespraak met The Tip of the Tongue, de performance van Pieter De Buysser, wil Tongue-Tied een interdimensionaal netwerk opzetten van denkers, chatters en waarnemers. Bedoeling is om in een informele setting samen te komen tussen september 2018 en juli 2019.

Hoe werkt het?

  1. Op 11 september 2018 komen 11 deelnemers kijken naar The Tip of the Tongue in het Brusselse Planetarium.
  2. Na de voorstelling krijg je tijd en ruimte om bij een drankje na te praten, van gedachten te wisselen of anderzijds te reflecteren.   
  3. Daarna geef je je ticket door aan een nieuwe deelnemer die in oktober naar de performance komt kijken en ook lid wordt van het Tongue-Tied netwerk.
  4. Idem scenario…
  5. … tot alle deelnemers elkaar ontmoeten na de laatste performance van het seizoen in juli 2019.

Wat levert dat op?
Een gratis ticket voor The Tip of the Tongue, een drankje, en de kans om mee te bouwen aan een nieuwe community in Brussel.

Schrijf je nu in!
Stuur een mailtje naar francesca@robin.brussels waarin je ons vertelt dat je graag wil meedoen en in welke taal (Engels, Frans, Nederlands).

Uiterste inschrijfdatum: 3 september 2018

Kijk verder

Pieter De Buysser

The Tip of the Tongue

theater

The Tip of the Tongue
The Tip of the Tongue

productie

di 11.09 - do 11.07.19

Een filantroop met een joekel van een vooruitgangsgeloof en een spraakgebrek bouwt een schip. Er is een fameuze kromming in de ruimtetijd, er is een meisje dat even genoeg heeft van de Messias en er is een in de ruimte verloren detective waar niemand nog naar zoekt. The Tip of the Tongue tracht Pieter De Buysser de wereld niet in kaart te brengen: ze tekent een andere kaart. En dat alles in 11 dimensies, met 11 fabels, in zes keer 11 minuten.