OPEN CALL: CLOSE ENCOUNTERS

Ben je tussen de 15 en 20 jaar oud? Vind je ook dat deze wereld niet normaal is? Heb je iets te zeggen dat je niet mag of kan zeggen? Wil je de spelregels veranderen? Wil je mensen ontmoeten die een heel ander leven hebben dan het jouwe?

Beleef met ons een ab-normale ervaring die bestaat uit geheime ontmoetingen, dialogen, ontdekkingen, ongehoorzaamheid, stedelijke verkenningen en een theatrale creatie.

Met wie? Met een groep van 14 jongeren uit heel Brussel, Franstalig en Nederlandstalig gemengd.

En wie nog meer?  Het Close Encounters Dream Team, Ophelie Mac, Oscar Cassamajor en Anna Rispoli, de regisseuse die met deze nieuwe creatie de stem van jongeren centraal stelt en hun mening over deze samenleving wil horen en delen met een publiek.

Wat gaan we doen? We nemen interviews van elkaar en van mensen op straat af, schrijven een dialoog op basis van onze ervaring. Dit brengen we samen in een voorstelling die telkens voor één toeschouwer meerdere keren in het Kaaitheater in Brussel wordt gespeeld.

Wanneer? De schrijfworkshops vinden plaats op za 2, za 9, za 16 en za 23 oktober van 13 uur tot 17 uur in BRONKS.
We repeteren op 11 en 12 november (telkens hele dagen) in het Kaaitheater en spelen de voorstelling op 13 tot 14 november (ook telkens hele dagen) in Kaaitheater.

Waar?  Workshops: bij BRONKS, Varkensmarkt 15-17, 1000 Brussel
Repetities en voorstellingen: in het Kaaitheater, Sainctelettesquare 19, 1000 Brussel

Hoe doe je mee? Schrijf je in via dit formulier en stuur eventueel een korte video, een tekst, een foto, of iets anders om ons te vertellen over jezelf en wat je niet normaal vindt.

Deadline: 19/09/2021

Meer informatie?  Mail naar oscar@bronks.be
Check zeker ook eens annarispoli.be/close-encounters-2

We wachten op je!