Laura van Dolron & de KOE [NL]

Een antwoord op alle vragen

Een antwoord op alle vragen
Een antwoord op alle vragen

17.01 – 18.01.2019

Genoeg eenzame avonden op het toneel, Laura van Dolron wil samen met Willem de Wolf van de KOE een antwoord geven op al jouw vragen. Soms hoor je gepaste antwoorden, dan weer passeren ongestelde vragen waar het duo toch een antwoord op formuleert. Voor de moeilijkste kwesties staat een hulplijn van wijze mensen paraat. De spelers zoeken en worstelen, bijgestaan muzikanten Wilko Sterke en Frank van Kasteren. Zo ontstaat er iedere avond live een filosofisch theaterconcert vol poëzie, denken, doen, hoop en wanhoop… en uiteindelijk is er misschien wel één antwoord dat alle vragen overstijgt.

• Als stand-up filosoof analyseert Laura van Dolron zichzelf én het publiek tijdens openhartige voorstellingen vol maatschappelijke betrokkenheid en zelfspot. In de Kaaistudio’s bracht ze al voorstellingen als Mijn naam is Rachel Corrie, Sartre zegt sorry en Liefhebben. De KOE is het theatergezelschap rond Willem de Wolf, Peter Van den Eede en Natali Broods, dat al bijna 30 jaar in de voorhoede van het theater speelt. In het Kaaitheaterprogramma stonden ze met voorstellingen als Beckett Boulevard en HelloGoodbye, en ook – samen met tg STAN – My Dinner with André en The Marx Sisters.


concept Laura van Dolron | spel & muziek Laura van Dolron, Willem de Wolf, Frank van Kasteren, Wilko Sterke | dramaturgie Barbara Van Lindt | decor Marloes & Wikke | licht Gé Wegman | productie Kim Eldering