Goed om weten

Wachtlijst

Bij uitverkochte voorstellingen wordt 1 uur voor aanvang een wachtlijst aangelegd. U kunt hier enkel ter plaatste op intekenen. Wij kunnen u geen plaats garanderen, maar als u vroeg komt, is de kans groot dat u toch nog een kaartje bemachtigt. Gelieve cash te betalen. Wanneer de voorstelling voorafgegaan wordt door een lezing, opent de wachtlijst al om 18:00.

 

Laatkomers

Na aanvang van de voorstelling worden geen toeschouwers meer toegelaten.

 

Kinderen toegelaten?

Wil je met je kinderen naar de voorstelling, check dan telefonisch de aanbevolen minimumleeftijd. Baby’s en kleuters mag je niet meenemen in de voorstellingen.

 

Matinee Kadee (zondagmatinees)

U gaat naar de voorstelling, ondertussen halen uw kinderen (4-12 jaar) hun hart op in gratis workshops. Er is gratis opvang voor de allerkleinsten. Je moet wel reserveren! Meer info >>

 

Scholen

Studenten genieten van het -26-tarief (zie hoger). Voor programmatips, extra info, uitnodigingen voor try-outs of een inleiding, mail publiekswerking@kaaitheater.be.

 

Groepen

Sociaal-culturele verenigingen vanaf 10 personen krijgen hun tickets aan reductieprijs. We kunnen ook een speciaal arrangement samenstellen. Info: mail publiekswerking@kaaitheater.be.

 

Mensen met een handicap

Meld je komst vooraf (graag minstens 1 week voor datum), dan zorgen wij voor een goede plaats en zo gewenst ook voor begeleiding. Het Kaaitheater en de Kaaistudio’s zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers; er is een rolstoel beschikbaar.

 

Vestiaire

De vestiaire is gratis en blijft open tot een half uur na de voorstelling.

 

Gsm, foto’s, opnames

Schakel uw gsm volledig uit tijdens de voorstelling. Het is niet toegelaten foto’s, klank- of beeldopnames van de voorstelling te maken.