Goed om weten

Wachtlijst

Bij uitverkochte voorstellingen wordt 1 uur voor aanvang een wachtlijst aangelegd. Je kunt hier enkel ter plaatste op intekenen. We kunnen je geen plaats garanderen, maar als je vroeg komt is de kans zeer reëel dat je toch nog een kaartje bemachtigt. Gelieve cash te betalen.

 

Laatkomers

Na aanvang van de voorstelling worden geen toeschouwers meer toegelaten.
Wanneer je de zaal tijdens de voorstelling verlaat, kun je enkel terug naar binnen als er een pauze is.
Je krijgt tickets enkel terugbetaald of omgeruild wanneer de voorstelling wordt afgelast.

 

Kinderen toegelaten?

Wil je met je kinderen naar de voorstelling, check dan telefonisch de aanbevolen minimumleeftijd. Baby’s en kleuters mag je niet meenemen in de voorstellingen. Tijdens Matinee Kadee ga jij naar de voorstelling, en je kinderen naar een workshop. Je moet wel reserveren! > Meer info

 

Scholen

Studenten genieten van het -26-tarief van € 10. Voor programmatips, extra info, uitnodigingen voor try-outs of een inleiding, mail je naar publiekswerking@kaaitheater.be.

 

Groepen

Sociaal-culturele verenigingen vanaf 10 personen krijgen hun tickets aan reductieprijs. We kunnen ook een speciaal arrangement samenstellen.

 

Mensen met een beperking

Meld je komst vooraf (graag 1 week voor datum), dan zorgen wij voor een goede plaats en zo gewenst ook voor begeleiding. Het Kaaitheater en de Kaaistudio’s zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 

Vestiaire

De vestiaire is gratis en blijft open tot een half uur na de voorstelling.

 

Gsm, foto’s, opnames

Schakel je gsm volledig uit tijdens de voorstelling. Het is niet toegelaten foto’s, klank- of beeldopnames van de voorstelling te maken.