Monica Kamara Stace & Cristina Sapalo

There is more hurt in healing

There is more hurt in healing
There is more hurt in healing

10.07.2021

There is more hurt in healing is een intieme avond gecureerd door Monica Kamara, die vrouwelijke collega-kunstenaars uitnodigt om hun ervaringen te delen over gekwetst worden en het genezingsproces dat daarop volgt. Haar doel van deze avond is een safe space creëren waarin artiesten zich kunnen uiten via muziek, visuals en poëzie. Daarnaast wil ze graag het publiek betrekken, door je uit te nodigen voor een dialoog en een groepsmeditatie. Haar boodschap is dat jezelf genezen een proces is dat van binnenuit gebeurt, maar dat je hiervoor niet alleen hoeft te zijn. 

Monica Kamara is een 24-jarige dichteres die verhalen vertelt met gesproken en beeldende kunst. Ze speelde in drie korte films (waaronder A child like Innocence en Girls Fact) die verschillende prijzen kregen. Ze werkte eerder samen met o.a. Citylab Pianofabriek, Urban Woorden, BK Slam Poetry en Muntpunt. Ze interviewt graag mensen, en doet ook aan modellenwerk. 

Stace brengt neo-soul tussen akoestisch en elektronisch in, en laat je zo kennismaken met een bijzondere plek van kwetsbaarheid, authenticiteit en vrouwelijkheid.

Cristina Sapalo is een soul/funk zangeres uit Antwerpen met Angolese roots. Ze maakte naam met een unieke stijl van delicate melodieën, onderliggende franjes en een diepe soulmix. De nieuwste videoclip van haar nummer Focus is slechts een tipje van de sluier van de wereld waarin ze ons meeneemt.