Curated with Louis Janssens

The Long Toast

The Long Toast
The Long Toast

18.06.2022

Elk groot feest verdient een goede toost. Tijdens Bye Bye Kaai cureert theatermaker Louis Janssens The Long Toast, om hulde te brengen aan het oude en nieuwe Kaaitheater. Verschillende generaties artiesten, politici en bevriende organisaties heffen het glas en delen hun uiteenlopende herinneringen. Ze zullen het hebben over wat ze er ooit gezien, gespeeld of meegemaakt hebben. Over de bijzondere ontmoetingen die in het gebouw hebben plaatsgevonden. Ze kijken ook naar de toekomst: welke herinneringen hopen ze in het nieuwe gebouw te maken? Wat wensen ze voor de toekomst?

We beginnen in het café en trekken dan naar theaterzaal. Neem een glas en toost mee op herinneringen, van toen en morgen!

Met o.a. Kate McIntosh, tg STAN, Sven Gatz, buren, Sigrid Vinks & Jan Decorte, Pascal Smet, Jan Jambon, Olave Nduwanje, Myriam Van Imschoot & Youyou Group, Guy Gypens, Nora Mahammed, Tristero & John Zwaenepoel, Architectuuratelier Ambiorix, Anne Teresa De Keersmaeker, Melat Nigussie, Kasia Redzisz, ICTUS & Globe Aroma

There's more

This is a moment in between

toost van Agnes Quackels tijdens Bye Bye Kaai

This is a moment in between
This is a moment in between

Talk

do 23.06.22

Tijdens Bye Bye Kaai cureerde theatermaker Louis Janssens The Long Toast, om hulde te brengen aan het oude en nieuwe Kaaitheater. Verschillende generaties artiesten, politici en bevriende organisaties hieven het glas en deelden hun uiteenlopende herinneringen. Dit is de toost die Agnes Quackels (algemeen en artistiek coördinatrice in Kaaitheater) toen uitbracht.