How to Love in Many Ways?

Laat je blik op liefde en lichamelijkheid verruimen. Want het repertoire aan liefdesvormen, -normen, en -verhalen is aan herziening toe.

De Warme Winkel

Lady Chatterley’s Lover

theater

Lady Chatterley’s Lover
Lady Chatterley’s Lover
di 18.10 - wo 19.10.22

Toen de roman Lady Chatterley’s Lover in 1928 verscheen, veroorzaakte dat heel wat ophef. Nu gaan Florian Myjer en Lisa Verbelen de dans aan met deze grensverleggende schandaalroman. Schaamteloos wentelen ze zich in perversie en genot en nemen ze Lady Chatterley’s Lover een beetje ruig en een beetje teder mee naar de 21e eeuw.

Lígia Soares

Romance

performance

Romance
Romance
wo 09.11 - do 10.11.22

Romance nodigt je uit om de komische spanning en het gevoel van herkenning of afkeer onder de loep te nemen, die ontstaan wanneer we – letterlijk – iemand anders voor ons laten spreken. In een intieme setting laat Lígia Soares met behulp van eenvoudige taal ons nadenken over de manier waarop we als individu denken binnen een groep.

Gérald Kurdian

X! (un opéra fantastique)

performance

X! (un opéra fantastique)
X! (un opéra fantastique)
vr 25.11 - za 26.11.22

In de zoektocht om zich van zijn mannelijke identiteit te ontdoen ontmoette Gérald Kurdian tal van flamboyante persoonlijkheden die ‘het politieke’ opnieuw leken uit te vinden. In X! (une opéra fantastique) schetst hij een beeld van hedendaagse militante culturen en brengt tegelijk een koormanifest voor een gevoelige revolutie.