Theater tijdens corona

Eindelijk weer samen naar het theater! Het zal (even) niet meer zoals vroeger zijn, maar we willen jullie net zo goed een fijne cultuuravond bezorgen. Je zult in goede handen zijn: we pasten onze hele werking aan om te voldoen aan de regels rond afstand en hygiëne.

 

 • Om de capaciteit van de zaal optimaal te benutten én de regels van afstand te respecteren, neemt het publiek plaats volgens een dambordpatroon. We wijzen je persoonlijk je plaats toe, en laten steeds één stoel vrij. Het rijnummer op je ticket is niet meer van toepassing. Opgelet: ook bij bubbels is dit van toepassing. 
   
 • Vanaf 8 oktober gaan alle Brusselse cafés voor minstens een maand dicht, om de spreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voorlopig vallen theatercafés hier ook onder. Voor of na de voorstelling zal het niet mogelijk zijn om iets te drinken, of om eten te bestellen. 
   
 • We maken de caféruimte wel beschikbaar om te wachten tot de zaaldeuren open gaan. Heel vroeg naar het Kaaitheater komen heeft geen zin, we adviseren ten laatste een kwartier voor aanvang van de voorstelling. 
   
 • Een mondmasker dragen is overal in Brussel verplicht, dus ook in het Kaaitheater en de theaterzaal, zowel voor, tijdens, als na de voorstelling. Je mag het afnemen als je neerzit aan een tafel in het Kaaicafé. 
   
 • We pasten onze hele werking aan om te voldoen aan de regels rond afstand en hygiëne. Zo voorzien we o.a. een circulatieplan, voldoende ontsmettingsstations en afstand tussen sociale bubbels. Maak daar met gezond verstand gebruik van. 
   
 • Het ventilatiesysteem in de zaal zorgt ervoor dat er continu verse buitenlucht binnenkomt.
   
 • Het is niet meer toegelaten een vestiaire te voorzien, maar je zult rondom je zitplaats voldoende plek hebben om je jas of tas weg te leggen. Een plooifietsenparking is wel aanwezig binnen.
   
 • Voel je je ziek? Blijf dan alsjeblieft thuis. 

Brussels Safety Health LabelDe veiligheid en de gezondheid van het publiek, de artiesten en het personeel staan op de eerste plaats, dus we volgen de richtlijnen van overheid en experten nauwgezet op. Voorlopig kondigen we enkel het programma tot einde 2020 aan. We kiezen voor communicatie op korte termijn om snel in te kunnen spelen op veranderingen.