muziek

Er zijn geen toekomstige producties gepland voor muziek

Myriam Van Imschoot & Willem de Wolf

IN KOOR!

muziek performance

IN KOOR!
IN KOOR!
do 21.09.17

Samen met niet-geoefende zangers buigen Myriam Van Imschoot en Willem de Wolf zich over het repetitieproces van een zangstuk. De missers, herhalingen en uitschuivers die zich daarbij voordoen vormen het speelmateriaal van deze voorstelling. Want mensen zijn het kwetsbaarst wanneer ze (nog) niet kunnen wat ze zo graag willen.

Niko Hafkenscheid & Hedvig Biong, Pablo Castilla

Syden

performance muziek

Syden
Syden
di 06.12 - wo 07.12.16

Syden betekent ‘Zuiden’ in alle Scandinavische talen. Het staat voor een Zuiderse vakantieplek die troost biedt als een utopisch toevluchtsoord. Muzikant en componist Niko Hafkenscheid, beeldend kunstenaar Hedvig Biong en cineast Pablo Castilla onderzoeken het mysterieuze, authentieke en perverse van dit parallelle universum.

DAAU

Our Daily Bread

muziek film

Our Daily Bread
Our Daily Bread
wo 19.01.11

De Oostenrijkse filmmaker Nikolaus Geyrhalter richtte zijn camera twee jaar lang op de Europese voedselindustrie en laat zien welke weg ons voedsel aflegt. Geyrhalter levert geen expliciet commentaar maar laat de beelden voor zich spreken door enkel op het monotone geluid van dreunende machines te focussen. Welke prijs willen we voor ons dagelijks brood betalen? De Antwerpse band DAAU componeerde een soundtrack bij Our Daily Bread en speelt die live bij de vertoning.