muziek

Er zijn geen toekomstige producties gepland voor muziek

Slotfeest

Team William + FM Brussel DJ’s

muziek varia

Team William + FM Brussel DJ’s
Team William + FM Brussel DJ’s
za 05.09.09

TF '09 / parallelprogramma - De tweejarige bestaansgeschiedenis van het Ninoofs-Brugse kwartet Team William leest tot op heden als een aaneenschakeling van triomfen. Bij zowat elk concours waar ze aan deelnamen vielen ze in de prijzen: Humo’s Rock Rally (brons), Grote Prijs Der Lage Landen (goud),… De succesformule van de band? Onversneden en uiterst catchy popmuziek en optredens waar de waanzin vanaf druipt.

Openingsfeest

DJ Laston & Geo

muziek varia

DJ Laston & Geo
DJ Laston & Geo
do 27.08.09

TF '09 / parallelprogramma - Na de openingsvoorstellingen is het legendarische DJ duo ‘Laston & Geo’ van de partij. Na Rock Werchter in juli, eindigen ze hun zomerseizoen in schoonheid op Het Theaterfestival.

Frederik Leen, Jan Lauwers, Jan Ritsema, Eric Sleichim & Maarten Seghers / Ohno cooperation

MANIFESTEN!

muziek conversation varia

MANIFESTEN!
MANIFESTEN!
ma 16.02.09

Een gebeuren rond het begrip manifest. Met Frederik Leen (Museum voor Moderne Kunst Brussel; over de avant-garde van eind jaren zestig), Jan Lauwers (Needcompany; over breekmomenten in het podiumgebeuren), Jan Ritsema (regisseur; over het werk van Jérôme Bel), Eric Sleichim (BL!NDMAN; over hedendaagse muziek) en de installatie So Man van Maarten Seghers & OHNO COOPERATION. U krijgt ook video’s te zien van Lawrence Weiner (VS), Adrian Paci (ALB) en Deimantas Narkevicius (LIT) en er is muziek!