sharing

Er zijn geen toekomstige producties gepland voor sharing

CITYLAB

There’s nothing wrong with people

sharing

There’s nothing wrong with people
There’s nothing wrong with people
za 24.09 - za 24.09.22

Ieder deel van TiNWwP neemt je mee op een traject waar lichaam, geest en ziel verbonden zijn. De ervaring van de emoties woede, angst, verdriet en vreugde worden er collectief gedeeld.
In deze eerste editie staat woede in de kijker. Neem actief deel aan collectieve verandering en nieuwe codes of conduct, in en rond jezelf. En niet te vergeten: elke editie sluit af met een party!

Leila Alice

Het huis van Lilo

sharing

Het huis van Lilo
Het huis van Lilo
za 18.06.22

Het huis van Lilo is een plek voor pauze, een moment van rust en zachtheid. Je kan er thee drinken, zingen, en uitrusten met vrienden en geliefden.

Azahara Ubera & Engagement Research Lab

CoraL-Lab

sharing

CoraL-Lab
CoraL-Lab
za 07.03.20

Coral-Labs is een Brussels onderzoeksplatform op het kruispunt van feminisme en de podiumkunsten, geleid door Azahara Ubera. Sinds een half jaar komt een groep kunstenaars, activisten en denkers één keer per maand samen om manieren te vinden om zichzelf te choreograferen. Hulpmiddelen zijn beweging en discursieve praktijken, vanuit een postkoloniaal, posthumanistisch en trans-feministisch perspectief. Tijdens WoWmen! zullen ze hun bevindingen met je delen. Verwacht collectief denken, tegenstrijdigheden en frisse feministische bewegingen!