Applaus

PROGRAMMA VOOR INDIVIDUELE BEZOEKERS

Studeer je Nederlands en heb je zin om een voorstelling te bezoeken? Het Kaaitheater biedt een toegankelijk kader voor anderstaligen en organiseren op maat gratis inleidingen of nagesprekken in eenvoudig Nederlands.

 

 • Stefaan Van Brabandt & Bruno Vanden Broecke
  Socrates
  di 8/10 20:30 | Kaaitheater | theater in het Nederlands
  gratis inleiding om 20:00
  taalniveau 4 (voor gevorderde sprekers)

 

 • Radouan Mrziga & fABULEUS
  8.2
  za 26/10 20:30 | Kaaitheater | dans
  interactief nagesprek in het Nederlands
  taalniveau 1 (voor iedereen)

 

WORKSHOPS VOOR GROEPEN

Je werkt met mensen die Nederlands als nieuwe taal leren én zin hebben om Brussel op een artistieke manier te leren kennen? Het Kaaitheater organiseert gratis creatieve oefenkansen op maat voor groepen.

 

Meer info? Hilde Peeters l publiekswerking@kaaitheater.be l 02 201 58 58

Kaaitheater i.s.m. KVS, Bronks, Kunstenfestivaldesarts & Beursschouwburg

Stefaan Van Brabandt

Socrates

theater

Socrates
Socrates

theater

di 08.10.19

In deze theatermonoloog kruipt Bruno Vanden Broecke in de huid van een van de meest legendarische filosofen uit de geschiedenis. Enkele uren voor zijn dood blikt hij terug op zijn leven en denken. Het gedachtegoed van Socrates blijkt 2.400 jaar na datum nog niets aan waarde te hebben ingeboet.

Radouan Mriziga

8.2

dans

8.2
8.2

dans

za 26.10.19

Radouan Mriziga laat zich inspireren door een oude liefde: rapmuziek. Samen met zeven jongeren verdiepte hij zich in alles wat rap uniek maakt: het ritme, de flow, de statements en gebaren, en de geschiedenis van de grandmasters tot Kendrick Lamar. In 8.2 proberen ze de essentie te vatten van een muziekstijl die trends overstijgt en generaties overleeft – en zichzelf telkens opnieuw uitvindt.