Building Conversation

Time Loop [10-15j] volwassenen niet toegelaten

Time Loop [10-15j]
Time Loop [10-15j]

07.11 – 08.11.2020

Time Loop is een fysieke denkoefening waarin we samen door de tijd reizen. We ontmoeten de ouders van de ouders van onze ouders: we duiken dus in het verleden. Maar we reizen ook naar de toekomst: naar de kinderen van de kinderen van onze kinderen. Welke vraag wil jij stellen aan je voorouders en nakomelingen?

•  De manier waarop we met elkaar praten beïnvloedt de toekomst die we samen maken. Vanuit deze overtuiging onderzoeken Lotte van den Berg, Peter Aers en Daan ’t Sas, onder de noemer Building Conversation, nieuwe manieren om met elkaar in gesprek te gaan. 


concept & uitvoering Peter Aers

There's more

Emke Idema

FOREST [17+]

performance

FOREST [17+]
FOREST [17+]

performance

za 07.11 - zo 08.11.20

FOREST is een levensgroot gezelschaps- en hoorspel in één. Het neemt je mee naar een andere wereld, waarin klassieke verhoudingen tussen mens en natuur worden opgeschud. Met negen medespelers aan je zij, en met kaarten, spelregels en geluidsfragmenten op zak, begeef je je in het spel. Lukt het jullie om een nieuwe wereldorde te bouwen?

Diederik Peeters & Anna Czapski

Initiatie Tijdreizen [10-15j]

performance workshop

Initiatie Tijdreizen [10-15j]
Initiatie Tijdreizen [10-15j]

performance

za 07.11 - zo 08.11.20

Sinds een tweetal jaar onderzoeken Diederik en Anna de toekomst. Om zich verschillende toekomsten in te beelden, leerden ze een hoop trucs en methodes – soms magisch, soms wetenschappelijk. Voor hen is nu het moment gekomen om de hulp van kinderen in te roepen. Kom al spelend aanwijzingen zoeken, sporen graven, en aan de toekomst snuffelen.