Kwiheba, Rita Habib, Julia E. Dyck and others

Rest in Joy

Rest in Joy
Rest in Joy

10.06.2023

Welkom op de tweede dag van de JOY editie van TiNWwP. We bieden een vriendelijke ontvangst van je ziel om te komen zoals je bent, en om gewoon te zijn met ons.
We wijden dit tweede deel aan Rest in Joy: een moment van collectieve fragmenten en manifestaties met artistieke installaties, meditaties, onze Tears of Joy en een Pleasure Portal Group Hypnosis.

Ons voorstel is om te vertragen, op adem te komen en collectieve rust te ervaren, elk op onze eigen manier. We nodigen mensen uit die ons inspireren, die op een collectieve en liefdevolle manier iets weven dat we belangrijk vinden om te belichten.

De uitgenodigde kunstenaars creëren een gezellige en comfortabele om je lichaam te helpen loslaten en rusten. Met hypnotiserende, meditatieve en artistieke voorstellen van Kwiheba, Rita Habib, Julia E. Dyck en anderen.

Laat ons samen te rusten in Vreugde.

There's more

Bouchra Lamsyeh & Johanna Couvée

There is Nothing Wrong with People IV: Joy

There is Nothing Wrong with People IV: Joy
There is Nothing Wrong with People IV: Joy
za 10.06 - zo 11.06.23

There is Nothing Wrong with People, but you cannot self-love your way out of systemic oppression (TiNWwP) staat voor een vierdelig artivistisch programma, dat pleit voor geestelijke gezondheid en sociale rechtvaardigheid. De laatste editie staat in het teken van blijheid, met een tweedaagse zomerprogramma vol workshops, performances en lezingen en een memorabel slotfeest