Sarah Vanagt

Divinations

Divinations
Divinations

07.11 – 08.11.2020

Kinderen uit Brussel, Athene en Sarajevo rollen transparante stroken tape uit in de straten waar ze opgroeien. Wanneer ze die lostrekken, komt een afdruk van de stad mee: stof, zand, snoepwikkels, insecten, glas, een pluisje… Via een oude toverlantaarn komt dit ultra-realistische dagboek tot leven. Divinations verwerkt al deze vormen en beelden in een film en een installatie. Vertellen die ons iets over de toekomst?

• Sarah Vanagt studeerde geschiedenis in Antwerpen, Sussex en Groningen en film aan de National Film and Television School in Londen. In haar documentaires en video-installaties probeert ze met poëzie en verbeeldingskracht steeds om de geschiedenis aan te raken.

There's more

Emke Idema

FOREST [17+]

performance

FOREST [17+]
FOREST [17+]

performance

za 07.11 - zo 08.11.20

FOREST is een levensgroot gezelschaps- en hoorspel in één. Het neemt je mee naar een andere wereld, waarin klassieke verhoudingen tussen mens en natuur worden opgeschud. Met negen medespelers aan je zij, en met kaarten, spelregels en geluidsfragmenten op zak, begeef je je in het spel. Lukt het jullie om een nieuwe wereldorde te bouwen?

Building Conversation

Time Loop [10-15j]

performance

Time Loop [10-15j]
Time Loop [10-15j]

performance

za 07.11 - zo 08.11.20

Time Loop is een fysieke denkoefening waarin we samen door de tijd reizen. We ontmoeten de ouders van de ouders van onze ouders: we duiken dus in het verleden. Maar we reizen ook naar de toekomst: naar de kinderen van de kinderen van onze kinderen. Welke vraag wil jij stellen aan je voorouders en nakomelingen?