Inti Théâtre

Ballon Bandit (3+)

Ballon Bandit (3+)
Ballon Bandit (3+)

11.11.2021

Pierre Paul Constant heeft aan een paar vinylplaten van David Bowie en een gele bal genoeg om eenzaamheid te transformeren tot een verfrissende en poëtische pop-rock ervaring.

Hij vindt nieuwe dansen uit en brengt een onwaarschijnlijk zinderende sensatie teweeg.
Al spelend met ballen en ballonnen loopt dit buitenbeentje over van energie.
En als toeschouwer wil je nog maar één ding: mee uit de band springen.
Van knaldrang gesproken!


Of and with Pierre-Paul Constant -  Mise en scène: Didier Poiteaux. -  Assistant: Céline Dumont. - Choreography: Dominique Duszynski. - Scenography: Marilyne Grimmer. - Costumes: Perrine Langlais. - Sound: Thomas Turine. - Music: David Bowie. - Lighting: Loïc Scuttenaire. - Direction: Léopold De Nève. - Production: Inti Théâtre. - Administration: Nathalie Berthet.

There's more

kabinet k & hetpaleis

PROMISE ME (8+)

theater

PROMISE ME (8+)
PROMISE ME (8+)
zo 14.11.21

Ode aan de roekeloosheid in tijden van absolute veiligheidsobsessie. Nee, dat is het woord niet, roekeloosheid.
Wat dan wel? Geestdrift, gloed. Ja, je moet zuinig zijn op je lijf, maar daarom toch niet zuinig op het leven?

Aminata Demba & Laika

LE LIEU SECRET DE BINTA (9+)

theater

LE LIEU SECRET DE BINTA (9+)
LE LIEU SECRET DE BINTA (9+)
za 13.11.21

Binta is een stoer en vindingrijk meisje van 9 jaar. Het is bezoekuur in het kindertehuis waar ze verblijft. Vol ongeduld kijkt ze uit naar de komst van haar mama. Terwijl ze wacht, neemt ze je mee in haar geheime binnenkamer, in het gezelschap van vriendje Yoeri.

Anna Rispoli

Close Encounters

performance

Close Encounters
Close Encounters
za 13.11 - zo 14.11.21

Stel je een wereld voor waarin we elkaar niet kunnen aanraken. Stel je nu voor dat je er een tiener bent die moet jongleren met verlegenheid en het hormonale magnetisme dat uitgaat van je leeftijdsgenoten. Close Encounters is een serie intieme gesprekken van een groep tieners, waarin ze de relatie tussen intimiteit, autoriteit, ongehoorzaamheid en liefde onder de loep nemen.

Francesca Grilli

SPARKS 2021

performance

SPARKS 2021
SPARKS 2021
do 11.11 - vr 12.11.21

SPARKS 2021 van Francesca Grilli is een participatief project dat gebaseerd is op een eenvoudige handeling: kinderen lezen de toekomst van volwassenen in de palm van hun hand, als een hoopvol gebaar en als breuk met het verleden. Het opzet is eenvoudig; de kinderen, mysterieus. En als volwassene moet je vooral zwijgen. Wees stil, geef je over aan hun kracht, en stel je open voor hun visies en reflecties.