OPEN CALL: CLOSE ENCOUNTERS

There is no translation available in your language.

Ben je tussen de 15 en 20 jaar oud? Vind je ook dat deze wereld niet normaal is? Heb je iets te zeggen dat je niet mag of kan zeggen? Wil je de spelregels veranderen? Wil je mensen ontmoeten die een heel ander leven hebben dan het jouwe?

Beleef met ons een ab-normale ervaring die bestaat uit geheime ontmoetingen, dialogen, ontdekkingen, ongehoorzaamheid, stedelijke verkenningen en een theatrale creatie.

Met wie? Met een groep van 14 jongeren uit heel Brussel, Franstalig en Nederlandstalig gemengd - maar we zullen vooral Frans spreken.

En wie nog meer?  Het Close Encounters Dream Team, Ophelie Mac en Anna Rispoli, de regisseuse die met deze nieuwe creatie de stem van jongeren centraal stelt en zich afvraagt wat

de norm in onze samenleving nu eigenlijk nog is.

Wat gaan we doen? We nemen interviews van elkaar op, schrijven een dialoog op basis van onze ervaring, brengen dit samen in een voorstelling die telkens voor één toeschouwer meerdere keren in het Kaaitheater in Brussel wordt gespeeld.

Wanneer? De schrijfworkshop vindt plaats in het weekend van 6 en 7 maart en zaterdag 13 maart van 14.m.00 tot 17.m.00 uur bij BRONKS, Varkensmarkt 15-17. De voorstelling wordt gespeeld in het Kaaitheater op 17 en 18 april 2021.

Wat als we code oranje, geel of rood aankondigen? Ongeacht de kleurcode, de workshops en de voorstellingen worden niet geannuleerd. We vinden sowieso Covidproof oplossingen.

Hoe doe je mee? Stuur ons een korte video, een tekst, een foto, of iets anders om ons te vertellen over jezelf en wat je niet normaal vindt.

Naar: marinethev@gmail.com of naar: geert@bronks.be

Deadline: 31/01/2021

Meer informatie?  Check zeker eens annarispoli.be/close-encounters-2

We wachten op je!